• Forside

 • Tjenester

 • Produkter

 • Reportasjer

 • Aktiviteter

 • Kontakt

 •  

  Finn dine personlige farger

   

  Fargeanalysen starter med å finne dine primær- og komplimentær-farger for hud, hår og øyne.

   

  Du får et fargekart som viser dine beste farger innenfor kategoriene forsterkerfarger, beste

  farger i de fire grunnleggende fargegruppene, basefarger og autoritetsfarger.

   

  På grunnlag av analysen lærer du å legge din personlige make-up som fremhever og forsterker dine egne farger og trekk. Vi legger også denne make-up'en på deg og tegner inn fargene på din personlige make-up guide.

   

  Til slutt planlegger vi fargene du bør satse på for å få din garderobe til å fungere. Du får med hjem en guide for garderobeplanlegging i forhold til dine farger.

   

  Når du har de riktige baseplaggene kan din garderobe fungere med få plagg. Ett feilkjøp unngått, og du har spart inn hele utgiften til denne fargeanalysen.

   

   

   Stilanalyse

    

  Stilanalysen bygger naturlig videre på fargeanalysen. Her går vi igjennom de forskjellige figurtypene og finner din type. Dette danner grunnlaget for å lære deg om hvordan du kan  fremheve dine fortrinn, evt. dempe det du måtte ønske å dempe. Du får med hjem en figurguide som forteller hvilke snitt du bør satse på i din garderobe.

   

  Vi analyserer din ansiktsform for å lære deg om hvilke utrigning, smykker, hårfasong etc du bør velge. Du får med en guide som omhandler din ansiktsform.   

   

   

   

  Frisørtjenester 

   

  Eg utfører alle typer frisørtjenester.

  Ønsker du råd og hjelp til valg av frisyre og evt. farge kan eg hjelpe deg med det.

   

   

  Make-up

   

  Hos meg kan du få lagt make-up til en spesiell anledning, enten det er bryllup eller andre festligheter.

  Eg kan og lære deg korleis du kan legge din egen personlige make-up for å fremheve dine beste sider og dempe det du er mindre fornøyd med.

  Ønsker du å lære mer om hva som gir best resultat til de forskjellige anledninger kontakt meg for en prat eller avtale her.

   

  Jeg forhandler I.d. mineral make-up og kan tilby et stort spekter av farger av denne kvalitets make-upen. Les mer om Id her.

   

   

  Bli ny dag

   

  Gi deg selv en dag med fokus på ditt eget velvære.

   

  Her vil eg hjelpe deg å få fram dine beste sider basert på din personlighet, farger, kroppslinjer, budsjett og livsstil gir eg deg råd om garderobeplanlegging og hva du bør legge vekt på når du handler klær og tilbehør. I forhold til dine farger, ansiktsfasong og proposjoner vil vi sammen bli enige om din nye frisyre og evt. hårfarge. Som avslutning på denne dagen hjelper eg deg gjerne på ein butikkrunde dersom det er ønskelig. Lunsj er inkludert.

   

   

  Shopping assistanse

   

  Trenger du klær til en spesiell anledning?

  Er du i tvil om kva du skal satse på?

  Kunne du tenke deg hjelp fra en farge og stil konsulent når du skal investere i noko nytt for dermed unngå feilkjøp?

   

  Ta kontakt med meg her.